Henkilöauton hinausköysi on 14 mm paksua palmikoitua polypropeenia. Pakettiauton hinausköytenä käytetään puolestaan 18 mm kestävämpää köyttä. Piipon kotimaiset hinausköydet ovat ammattilaistenkin suosiossa luotettavuutensa vu…
Käynnistysnaruissa on kestävä spiraalipalmikointi. Tämä erikoispalmikointi takaa pyöreän muodon pysyvyyden, eikä köysi mene sykkyrään. Halkaisijat 3.5, 4 ja 5 mm.  
Köysikappaleita voidaan käyttää pressun kiinnittämiseen peräkärryyn tai muuhun kiinteään alustaan/vastakappaleeseen. Köysien päät on sulatettu valmiiksi. Myydään 12 kappaleen IP –pakkauksissa.  
Köysivalikoimamme kumiköydet soveltuvat monenlaiseen kevyempään sitomiseen, esim. pressujen ja kuormien kiinnittämiseen. Helppo itsepalvelupakkaus, jota on saatavana kahdella eri paksuudella.
Kiristysliinoja voit käyttää nopeaan ja helppoon kiinnittämiseen, esimerkiksi kuorman sitomiseen peräkärryissä, pyörän tavaratelineessä, varastoinnissa, rinkassa yms. Kiristysliinat kulkevat kätevästi taskussa, auton hanskalo…
Kevyellä kuormaverkolla peität helposti peräkärrykuorman. Kuormaverkon reunassa kulkevan kumiköyden avulla on kuorma helppo kiristää pysyvästi. Kuormaverkon mitat ovat 2m x 3m.