AGRI

Hybrid NG

Hybrid NG on vahvin, pisin ja kevein paalausverkko. Tuote valmistetaan Suomessa ja on syntynyt pitkän tuotekehityksen tuloksena.

Kotimainen Hybrid NG leikkautuu hyvin ja levittyy tasaisesti paalin päälle, reunasta reunaan. Sama rullakoko sopii sekä 1,23 m ja 1,25 m leveyden paalaimiin. Lisäksi tarjolla on extraleveä 1,30 m paalausverkko.

Ainutlaatuinen raaka-ainekoostumus, yhdistettynä innovatiiviseen valmistuskonseptiin on mahdollistanut jopa 4600 m mittaisen - ja huippulujan - verkkorullan valmistamisen. Suosituin verkkorullan pituus on edelleen 4000 m, jota viedään yli 30 eri maahan. Tässä kokoluokassa on edelleen suurin kysyntä.

290 kg vetolujuus ja korkea UV-suojaus takaavat sen, että paalit kestävät myös pidemmän säilytyksen sekä paalien kuljetukset ja siirrot. Käsittelyä helpottamassa on myös Easy lifters -kantokahvat.

Vahva Hybrid NG -verkko pitää paalin kasassa jopa 15-20% lyhemmällä verkkomäärällä, kuin markkinoilla olevat perusverkot. Tämä vähentää kustannusta per paali ja tuo selkeitä säästöjä käyttäjälle.

Pituudestaan huolimatta 4000 m ja 4600 m rullat ovat myös helposti käsiteltävissä, koska rullan kokonaispaino pysyy riittävän alhaisena. Hybrid NG 4000 m rullalla pystyy paalaamaan jopa n. 400 paalia (halkaisija 1,5 m). Tällöin ei mene aikaa hukkaan rullanvaihtoihin, vaan voi keskittyä paalaamiseen.

Hybrid NG-paalausverkon tunnistat valkoisesta verkon väristä ja toisen reunan vihreästä merkkiraidasta, mikä tekee verkon asettamisesta koneeseen helpompaa.

Kotimainen Hybrid NG on kustannustehokas ja markkinoiden lujin sekä pisin paalausverkko.

Leveys Pituudet
1,23 m / 1,25 m 2600 m, 4000 m ja 4600m
Extra 1,30 m 2600 m ja 4000 m

Hybrid NG paalausverkko tarjoaa seuraavia etuja kayttäjälle :

Multicore: Paalausverkko eviää entistä paremmin, yksi koko sopii sekä 1,23 m ja 1,25 m leveyden kaikkien valmistajien paalaimiin

Improved Cutability: Uusi materiaali helpottaa verkon katkaisua

ESC 2 -system: Patentoitu verkon leviämistä parantava kudontamenetelma, joka auttaa verkkoa levittäytymään tasaisesti koko paalin pinnalle

Green Cap -system: Vihreä väriraita verkon toisella sivulla yhdessä Green Cap-tarran kanssa varmistaa, etta verkko asennetaan paalaimeen oikein päin. Väriraita näyttää myös paalin purkusuunnan.

Easy Lifters -kantokahvat: Ergonomiset ja kierrätettävät kahvat helpottavat rullan käsittelyä aina myymälastä paalauskoneelle

Super Core: Luja ja kosteutta paremmin kestävä hylsy estää toimintaongelmat akselikiinnitteisissä paalaimissa. Hylsyn sisältä löytyy myös verkon laaduntarkistusnumero.

Tuplaloppumisraita: Ensimmäinen punainen raita ilmestyy näkyviin 50 metriä ennen ja toinen 25 metriä ennen rullan loppua helpottaen käyttämään koko rullan määrä ja valmistautumaan rullan vaihtoon oikeaan aikaan.

Tuplalava: Yhden lavan sisältä paljastuu kiristemuovin leikkaamisella kaksi erillistä puolilavaa. Erinomainen apu pienempiin kuljetuksiin myymälästä asiakkaalle.

Takuumetrit: Moderni teknologia ja tiukka laadunseuranta takaavat luvatut minimipituudet, toleranssipituuden sijaan.

Greener World: Enemmän metrejä, vähemmän rullia, vähemmän pakkausjätettä, pienemmät rahtikulut. Kaikki tämä auttaa säästämään rahan lisäksi myös ympäristöä. Huippulujaa verkkoa tarvitsee laittaa paalin ympärille vähemmän kuin ns. normaalia verkkoa.