AGRI

Magic Blue

Magic Blue on luotettava paalausverkko, joka on tuttu näky pelloilla Pohjoismaissa. Korkealaatuinen Magic Blue -paalausverkko on tunnettu varmatoimisuudestaan ja kirkkaan sinisestä väristä.

Sininen verkko on valmistettu Outokummun tehtaalla Suomessa ja se on erittäin suosittu juuri käyttövarmuuden sekä sen tarjoaman helppouden vuoksi. Magic Blue ei ole herkkä vaihteleville olosuhteille.

Magic Blue soveltuu hyvin myös vanhempiin paalaimiin, joissa on säätövarat viety loppuun. Paalausverkko levittyy hyvin koko paalin päälle ja tekee siitä tiiviin sekä kestävän. Sinisellä verkolla symmetriset paalit onnistuu, ilman ikäviä "olkapäitä".

280 kg vetolujuus ja korkea UV-suojaus takaa sen, että paalit kestävät myös pidemmän säilytyksen sekä paalien kuljetukset ja siirrot. Näin ei tarvitse kestävyyden kanssa kantaa huolta esimerkiksi talvikeleillä.

Magic Blue on tarjolla seuraavilla pituuksilla ja leveyksillä:

Leveys Pituudet
1,23 m 2060 ja 3090 metriä
1,25 m 2060 ja 3090 metriä
1,30 m 2060 ja 3090 metriä


Magic Blue paalausverkko tarjoaa seuraavia etuja kayttäjälle :

ESC 2 -system: Patentoitu verkon leviämistä parantava kudontamenetelmä, joka auttaa verkkoa levittäytymään tasaisesti koko paalin pinnalle.

Green Cap -system: Vihreä väriraita verkon toisella sivulla yhdessä green cap tarran kanssa varmistaa, etta verkko asennetaan paalaimeen oikein päin. Väriraita näyttää myös paalin purkusuunnan.

Easy Lifters -kantokahvat: Ergonomiset ja kierrätettävät kahvat helpottavat rullan käsittelyä aina myymälastä paalauskoneelle.

Super Core: Luja ja kosteutta paremmin kestavä hylsy estää toimintaongelmat akselikiinnitteisissä paalaimissa. Hylsyn sisältä löytyy myös verkon laaduntarkistusnumero.

Tuplaloppumisraita: Ensimmainen punainen raita ilmestyy nakyviin 50 metriä ennen ja toinen 25 metriä ennen rullan loppua helpottaen käyttämään koko rullan määrä ja valmistautumaan rullan vaihtoon oikeaan aikaan.

Tuplalava: Yhden lavan sisaltä paljastuu kiristemuovin leikkaamisella kaksi erillistä puolilavaa. Erinomainen apu pienempiin kuljetuksiin myymälästä asiakkaalle.

Takuumetrit: Moderni teknologia ja tiukka laadunseuranta takaavat luvatut minimipituudet, toleranssipituuden sijaan.