Toimitusjohtajan tervehdys

 

Kari Hirvonen ja Jukka Keisanen Piippo_2www.JPG
Hallituksen jäsen Kari Hirvonen ja toimitusjohtaja Jukka Keisanen

 

Tervetuloa yhtiömme sijoittajasivuille! Olen yhtiön uusi toimitusjohtaja, aloitin tehtävässäni syyskuun alussa. Seuraan toimitusjohtajana parikymmentä vuotta yhtiötä vetänyttä Kari Hirvosta. On kunnia toimia yhtiön johdossa sen 75 -juhlavuonna. Piippo Oyj on perinteikäs suomalainen yhtiö, joka seisoo tukevasti omilla jaloillaan - tästä on hyvä jatkaa ja rakentaa tulevaa.

Viime vuosikymmeninä Piippo Oyj on kasvanut kansainväliseksi yhtiöksi, joka tunnetaan hyvin globaaleilla agrituotteiden markkinoilla. Päätuotteitamme ovat nykyään paalausverkot ja -langat. Meillä on panostettu kasvuun ja kansainvälistymiseen jo vuosikymmenien ajan. Olemme levittäneet toimintaamme laajalle: yli 40 maassa toimiva verkostomme huolehtii Piippo-tuotteista ja hoitaa samalla tuotteiden jakelua. Valtaosa liikevaihdostamme tuleekin viennistä.

Tarjoamme näillä sivuilla taustoittavaa tietoa yhtiöstämme sijoituskohteena. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Näiltä sivuilta löytyy mm. avainlukumme ja kaikki ajankohtaiset tiedotteet.

Seuraavan kerran esittelemme yhtiömme toimintaa Sijoittaja Invest -messuilla Messukeskuksessa 29.-30.11.2017. Siellä meidän on mahdollisuus keskustella yhtiöstämme myös kasvotusten.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme!

 

Ystävällisin terveisin,
Jukka Keisanen
Toimitusjohtaja
Piippo Oyj