Olemme mukana Koneet kuntoon -kiertueella

Lähettänyt piippo ajankohtana maaliskuuta 30, 2016

koneetkuntoon.jpg

Osallistumme lähes koko Suomen kattavalle Koneet kuntoon -kiertueelle yhdessä Hankkijan kanssa.

Piipolta menossa mukana ovat kaikki paalaustarvikkeemme: kuten paalausverkot ja -langat. Tapahtumassa meiltä paikalla paalauksen asiantuntija. Osa tapahtumapäivistä on kuitenkin päällekkäisiä, joten ihan jokaiseen kaupunkiin emme pääse paikalle. Silloin paalausverkkoja esittelee paikallinen myymälä.

Tule hakemaan tarjous kauden paalaustarvikkeista ja kuulemaan uutuuksista! Seuraava pysähdys on meillä Iisalmessa 1.4. Tervetuloa!


Piippo Oyj jälleen mukana Kevätmessuilla Helsingissä

Lähettänyt piippo ajankohtana helmikuuta 9, 2016

Piippo Oyj on jälleen mukana Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Messut järjestetään huhtikuun alussa 7.-10.4.2016. Piipon sijainti tulee olemaan Oma Koti -alueella ns. STARK Areenalla.

Oma Koti -alueella uutuutena on näyttävä ohjelma- ja sisältöareena, jonka messujärjestäjä on toteuttanut yhteistyössä STARKin kanssa. STARK Areenalla on luvassa parhaat vinkit kodin remppaamiseen ja kunnostamiseen sekä esimerkiksi terassirakentamiseen.

Piipolta Areenalla on esillä kaide- ja sisustusköydet; kuten tällä hetkellä terassirakentamisessa suositut paksut keinohamppuköydet. Lisäksi kerromme köysitarvikkeiden, kuten kannattimien ja päätytulppien, asentamiseen liittyviä käytännön vinkkejä.

Lisätietoja Kevätmessujen nettisivuilta.

Nähdään huhtikuussa jälleen Messukeskuksessa! Tervetuloa!

OMA_KOTI16_logo_pvm.jpg


Piippo Oyj toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta

Lähettänyt piippo ajankohtana joulukuuta 23, 2015

 

joulukortti_animaatio_small.gif 

 


 

Tiedotteet