PIIPOLTA MARKKINOIDEN PISIN PYÖRÖPAALIVERKKO

28.02.2017

Piippo Oyj tuo markkinoille uuden version Piippo Hybrid NG-pyöröpaaliverkosta. Uudella Hybrid NG-paaliverkolla on pituutta 4600 metriä, tehden siitä markkinoiden pisimmän paaliverkkorullan. Pitkällä paaliverkolla paalaus onnistuu aamusta iltaan, jolloin käyttäjä saa kustannussäästöä aikaa vieviltä rullanvaihdoilta. Hybrid NG-paaliverkon vetolujuus on edelleen huippuluokkaa, jolloin voidaan taata tiukat ja kestävät pyöröpaalit. Vetolujuus on jopa noin 15-20 % korkeampi kuin markkinoiden standardiverkoilla. Markkinoiden pisin paaliverkko Hybrid NG on monivuotisen tuotekehityksen tulos ja se sopii yleisimpiin markkinoilla oleviin pyöröpaalaimiin.

Piippo_Hybrid_NG_4600_kuva_pieni.jpg

Hybrid NG 4600 m. Pisin ja lujin pyöröpaaliverkko.

 

Markkinoiden pisimmällä pyöröpaaliverkolla pystyy paalaamaan kerralla jopa 440 paalia (halkaisija 1,5 metriä). Tätä voidaan pitää alalla todellisena huippusaavutuksena. Se on mahdollista vain pitkällä pyöröpaaliverkolla, jonka suhteellinen vetolujuus on huippuluokkaa ja rullan kokonaispaino kestää käsittelyn paalaimessa. Lujaa Hybrid NG-paaliverkkoa tarvitsee kääriä yhden paalin ympärille huomattavasti vähemmän kuin markkinoiden standardiverkkoa, jolloin vähäisempi tarvittava verkkomäärä laskee kokonaiskustannuksia. Pienemmällä verkkomäärällä muodostuu myös vähemmän jätettä.


Monivuotinen tuotekehitys, tuotanto-osaaminen, jatkuva tuotetestaus ja globaali yhteistyöverkosto ovat luoneet hyvän pohjan Hybrid NG-tuotekonseptin menestystarinalle. Ainutlaatuinen raaka-ainekoostumus yhdistettynä innovatiiviseen valmistuskonseptiin on mahdollistanut 4600 metrin mittaisen paaliverkkorullan valmistamisen. Tuotetta on testattu maailmanlaajuisesti ennen sen julkistamista.

 

Hybrid NG pituudet 2600 m ja 4000 m säilyvät edelleen Piipon tuotannossa. Uusi 4600 m paaliverkko lanseerataan kotimaassa maaliskuussa 2017 yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa.