Piippo Oyj

 

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkkojen ja -lankojen valmistajista kansainvälisillä agri -markkinoilla. Lisäksi yhtiö valmistaa kaapelifillereitä vienti- ja kotimarkkinoille sekä jakelee kuluttajatuotteita Suomessa ja lähialueilla. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla.

 

Jo yli 70 vuoden ikään ehtinyt yhtiö sai alkunsa vuonna 1942. Yhtiön perustaja Matti Piippo patentoi tuolloin menetelmän paperinarun valmistamiseksi, josta tarina sai alkunsa. Nykyään yli 100 henkilöä työllistävä yhtiö vie n. 70 prosenttia tuotannostaan yli 40 eri maahan Euroopassa, Aasiassa, Oseaniassa ja Amerikassa.

 

Yhtiöllä on käytössään nykyaikainen konekanta ja hyvä toimintavalmius myös erikoistilauksille esimerkiksi teollisuuteen. Yhtiö on investoinut Outokummun tehtaaseen vuosien saatossa ja viimeisin laajennus saatiin valmiiksi marraskuussa 2014. Seuraava laajennus on luvassa vuoden 2018 loppupuolella, joka kasvattaa yhtiön paalausverkkotuotannon kapasiteettia.

 

Tietosuojaseloste

Piippo Oyj on valmistautunut uuden tietosuoja-asetuksen voimaantuloon. Voit tutustua Piippo Oyj:n Asiakasrekisterin Tietosuojaselosteeseen tästä.