Etusivu / Ajankohtaista / Haemme Myyntiassistenttia

Haemme Myyntiassistenttia

Julkaistu
  • Avoimet työpaikat


Etsimme Piippo Oyj:lle myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen (min. 6 kk). Myyntiassistentti palvelee kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaitamme yhdessä myyntitiimimme kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. tilausten käsittelyä, laskutusta, kuljetusvarauksia, markkinointia. Tehtäväkenttää voidaan räätälöidä työntekijän kompetenssin mukaisesti varsinkin, jos työsuhdetta jatketaan määräaikaisuuden jälkeen. Työpaikka sijaitsee Outokummussa.

Meistä

Piippo Oyj on suomalainen pörssiyritys, joka valmistaa paalauslankoja ja -verkkoja Outokummussa. Asiakkaitamme ovat alan kansainväliset jälleenmyyjät, urakoitsijat ja maanviljelijät, sillä 85 % tuotannostamme lähtee vientiin. Brändimme on meille tärkeä. Arvomme ovat avoimuus, asiakaslähtöisyys, kannattavuus, tehokkuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus. Toimintamme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja kasvuun pyritään myös jatkossa.

Sinusta

Olet myyntihenkinen ihminen, joka pitää sujuvasti useita lankoja käsissään. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja into oppia uutta. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja sinulla on joustava ja positiivinen ote työhön. Ainakin suomen ja englannin kieli on sinulla hallussa ja ATK-taitosi ovat vahvat.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan kasvavaan vientiyritykseen, jossa on hyvä tekemisen meininki. Kuuntelemme tarkasti ideoitasi ja annamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Hakuprosessi

Lisätietoja: Myyntijohtaja Mika Joensuu puh. +33 66 91 06 825.

Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 9.2., joten tartu heti toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen piippo@piippo.fi.

Takaisin uutisiin