Etusivu / News / Piippo Oyj:n paalausverkkotuotannon laajennus on valmistunut Outokummun tehtaalla

Piippo Oyj:n paalausverkkotuotannon laajennus on valmistunut Outokummun tehtaalla

Julkaistu
  • Ajankohtaista
  • Lehdistötiedote
  • Paalausverkot


Piippo Oyj, Lehdistötiedote 7.1.2019 klo 10:00

Piippo Oyj:n noin 2,5 miljoonan euron laajennus paalausverkkotuotantoon on valmistunut aikataulussa Outokummun tehtaalla. Uusin investointi on nyt kokonaisuudessaan otettu käyttöön.

Paalausverkkotuotannon kehittäminen ja kapasiteetin kasvattaminen tukee yhtiön tavoitteita kansainvälisillä agrimarkkinoilla. Yhtiön valmistamista agrituotteista noin 90 % viedään tällä hetkellä yli 40 maahan. Paalausverkkotuotantoon tehty kapasiteetin lisäys on yhtiölle merkittävä askel myös tuotantoteknologian kehittämisen kannalta.

”Viimeisimmän investoinnin käyttöönoton myötä on kunnia lanseerata markkinoille viimeisintä teknologiaa hyödyntävä paalausverkkosarja. Uusi korkealuokkainen paalausverkkomme Piippo Hybrid Edge Master kiteyttää hyvin tähän asti tekemäämme työtä, jossa yhdistyy uusin teknologia ja loppukäyttäjien tarpeet. Esimerkiksi pitkien paalausverkkorullien kysyntä on globaalisti kasvussa.”, toimitusjohtaja Jukka Keisanen kertoo.

”Uuden tuotantoteknologian ja tuotteemme myötä saamme nostettua paalausverkkomme korkeammalle tasolle ja samalla koko prosessia entistä kustannustehokkaammaksi: Piippo Hybrid Edge Master tarjoaa yli 10% paremman leviävyyden kuin standardiverkot. Tasaisesti reunaan saakka yltävä verkko vähentää hävikkiä sekä takaa paremman säilyvyyden ja tiiviimmän paalin.”, Keisanen korostaa.

Hanketta on tuettu Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kautta Euroopan aluekehitysrahastosta.

PIIPPO OYJ

 

Lisätietoja:
Piippo Oyj, toimitusjohtaja Jukka Keisanen, puh. 043 218 1245

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.piippo.fi

 

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, jonka päätuotteet ovat paalauslangat ja -verkot. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla.

Takaisin uutisiin