Etusivu / Meistä / Vastuullisuus

Vastuullisuus

Tähtäämme siihen, että maatalous yhtenä suurimmista elinkeinoista on etulinjassa tekemässä kestävän kehityksen kannalta oikeita ratkaisuja.

Maatalous ja muovi ovat globaalien kysymysten polttopisteessä. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, että paalausverkkomme ja paalauslankamme olisivat entistä varmempia ja ekologisempia käyttää – unohtamatta täysin uusien ratkaisujen kartoittamista. Tähtäämme siihen, että maatalous yhtenä suurimmista elinkeinoista on etulinjassa tekemässä kestävän kehityksen kannalta oikeita ratkaisuja.

Olemme mukana hankkeissa ja tutkimusprojekteissa, joissa uusiutuvista raaka-aineista voi olla mahdollista jalostaa tulevaisuuden tuotteita ja pakkausmateriaaleja.

 

Paalausverkkomme on tällä hetkellä markkinoiden ekologisin tuote. Tutkimme myös uusien muovia korvaavien materiaalien käyttömahdollisuuksia tuotteissamme. Tuotantolaitoksessamme ei synny muovijätettä, vaan pystymme nykyaikaisessa kierrätyskeskuksessamme hyödyntämään kaiken tuotannossa syntyvän jätteen uudelleen. Nämä uudelleenkierrätetyt erät voimme hyödyntää tuotteiden valmistuksessa esimerkiksi kaapeliteollisuuteen. Käytämme tuotantolaitoksessamme vain vihreää sähköä. Lähtökohtamme onkin reagoimisen sijaan ennakoida tulevaa kaikessa tekemisessämme.