Etusivu / Tuotteet / Muut tuotteet / Kuluttajatuotteet

Kuluttajatuotteet

Kuluttajatuotteemme pitävät sisällään muun muassa synteettiset köydet ja langat.

Keskitämme kaikki kuluttajatuotteiden palvelut saman katon alle, jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Kuluttajatuotteiden liiketoiminta keskittyy Piipon tytäryhtiön Manilla Oy:n alaisuuteen.

Kuluttajatuotteiden verkkosivut ja verkkokaupan löydät osoitteesta www.manilla.fi.

 

SYNTEETTISET KÖYDET
Laaja valikoima synteettisiä köysiä rullatavarana ja pienempinä nippuina. Tuotteiden laatu kestää hyvin vertailun ja siksi ovatkin myös ammattilaisten suosiossa.

ROLLERI -KÖYDET
Rolleri vie köysien toiminnallisuuden uudelle tasolle. Valikoimassa paljon köysiä erilaisiin käyttötarkoituksiin pyörivällä kelalla.

LUONNONKÖYDET JA -LANGAT
Luonnonköytemme sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten sisustamiseen ja käsitöihin. Laaja valikoima erilaisia luonnonköysiä sekä –lankoja.

KAIDE- JA SISUSTUSKÖYDET SEKÄ TARVIKKEET
Kaideköytemme ovat saaneet suuren suosion rakentajien ja remontoijien keskuudessa! Näyttävillä kaideköysillä ja tarvikkeilla viimeistelet niin laiturit kuin terassit.

SYNTEETTISET LANGAT
Luotettavia polypropeenilankoja käytetään lukuisiin eri käyttökohteisiin. Suosittuja ne ovat esimerkiksi pakkausteollisuudessa, puutarhatöissä ja rakennustyömailla kaapelinvedossa.

KOTITALOUSNARUT
Arkiseen käyttöön tarkoitettuja naruja, jotka ovat hyvin tunnettuja suomalaisissa perheissä. Laaja valikoima tuotteita lippunaruista paistinaruihin.

AUTOILU
Pitää sisällään runsaan valikoiman erilaisia kiinnittämiseen, sitomiseen tai kuormaamiseen tarkoitettuja tuotteita. Näitä tuotteita käytetään myös muualla kuin autoilussa.

LENKKIKETJUT
Olemme laajentaneet valikoimaamme myös terästuotteisiin, kuten lenkkiketjuihin ja vaijereihin. Kaikki lenkkiketjumme ovat terästä ja valmiissa määrämittaisissa pakkauksissa.