Etusivu / News / Piippo julkaisee uuden Focus on Feed -palvelun, joka opastaa säilörehuntuottajia parempiin tuloksiin

Piippo julkaisee uuden Focus on Feed -palvelun, joka opastaa säilörehuntuottajia parempiin tuloksiin

Julkaistu
  • Ajankohtaista
  • Lehdistötiedote
  • Medialle
  • Tuotteet
  • Yleinen


Lehdistötiedote 11.10.2021 klo 15.00

Piippo julkaisee KoneAgriassa 14.-16.10.2021 uuden palvelun, jonka avulla säilörehuntuottajat tulevat saamaan aikaan parempia tuloksia. Focus on Feed -palvelu opastaa parantamaan säilörehun tuottajien tulosta tehokkaamman tuotannon suunnittelun avulla. Palvelu tulee ilahduttamaan erityisesti maitotilallisia, joille rehun määrä ja laatu on kriittinen osa maidon tuotantoa.

Palvelu perustuu säilörehuntuottajien toiminnan suunnitteluun uutta pilvipohjaista ohjelmistoa apuna käyttäen. Palvelu sai alkunsa, kun Piipon tuotekehityksessä pohdittiin maidontuottajien haasteita tuottaa tarvitsemaansa rehua. Rehun oikea-aikainen korjuu on yksi oleellisista asioista maidontuotannossa. Usein sopiva ajankohta sadonkorjuulle voi olla epäselvä, jolloin riskinä on heikkolaatuinen rehu ja maidontuotannon laskeminen. Piipon uusi palvelu auttaa korjaamaan rehuntuotannon ongelmakohtia.

Focus on Feed -palvelussa asetetaan tavoitteet peltolohkoittain. Tuottaja saa palvelusta tiedon, milloin säilörehu kannattaa korjata, jotta energiamäärä olisi optimaalinen ruokittaville eläinryhmille.

Focus on Feed -palvelun hyödyt tiivistettynä:
– Enemmän tuottoa oikealla rehulla! Ei yhtään rehua hukkaan
– Korjuun suunnittelulla saadaan kuljetuslogistista säästöä
– Sadonkorjuun suunnittelulla toteutetaan työnohjausta henkilöstölle
– Kirjaamalla toteutumaa palveluun, saadaan arvokasta tilastotietoa tuleville kausille
– Focus on Feed -asiantuntija on aina apuna toiminnan suunnittelussa

Lisätietoja palvelusta täältä.

Jakelu:
Media
www.piippo.fi

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkko- ja paalauslankavalmistajista agriliiketoiminta-alueella. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Takaisin uutisiin