Etusivu / Products / Paalauslangat / Kovapaalaus

Piippo kovapaalaus – Perinteinen paalauslanka, joka soveltuu kaikkiin kovapaalaimiin

Korkea solmulujuus takaa paalin solmujen kestävyyden kovassakin käsittelyssä.

Piipon perinteinen kovapaalauslanka soveltuu kaikkiin kovapaalaimiin. Korkea solmulujuus takaa paalin solmujen kestävyyden kovassakin käsittelyssä, myös talvisäilytyksen aikana. Tuotteina 400 m/kg oranssi ja sininen kovapaalauslanka tai 300 m/kg ja 200 m/kg sisalpaalauslanka. Kaikissa langoissamme on takuumetrit!

Perinteinen kanttipaalaus vaatii langalta samoja ominaisuuksia kuin suurkanttipaalainkin, Piippo-langan toimintavarmuus ja lujuus korostuvat paalausprosessia tehostavana tekijänä.

  • Mitat ja tekniset tiedot
Takuumetrit m /rulla Tuplapakkaus pituus Halkaisija / korkeus Väri
Twine 250 1250 m 2500 m 245 / 265 sininen
Hay 300 3000 m 6000 m 245 / 265 sininen
Traditional 400 2000 m 4000 m 245 / 265 sininen

Kaikille paalaimille soveltuvat Piippo®-paalauslangat ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään, lujuudestaan ja luotettavuudestaan. Lanka on ominaisuuksiltaan pehmeää, mikä takaa solmijoille jopa kaksinkertaisen käyttöiän. Hyvä solmulujuus takaa paalin solmujen säilyvyyden kovassakin käsittelyssä ja talvisäilytyksen aikana.

Tuotespesifikaatio ilmoittaa todelliset juoksumetrit eikä vain nimellismittoja. Tämä takaa sen, että viljelijä voi valita sopivan langan kulloinkin vallitseviin paalausolosuhteisiin. Piippo-paalauslangassa on jopa 25% enemmän metrejä per kilo kuin tavallisessa paalauslangassa. Tämä antaa ammattikäyttäjälle merkittävän kustannussäästön.