Etusivu / Sijoittajalle

Miksi sijoittaa Piippoon?

Olemme yksi maailman johtavista paalausverkkojen ja -lankojen valmistajista. Asemamme olemme saavuttaneet innovatiivisilla ratkaisuilla ja suoraselkäisellä toiminnalla. Näistä pidämme kiinni jatkossakin, vaikka yrityksemme elää murrosvaihetta.

Murros liittyy tuotteisiimme. Kirjavan tuotevalikoiman sijaan keskitymme agriin: paalausverkkoihin ja paalauslankoihin. Haemme markkinoita nopeampaa kasvua, ja myös siksi olemme tutkineet tuotantokapasiteettia lisääviä investointeja sekä mahdollisia yritysjärjestelyjä. Arviomme mukaan paalausverkkojen ja paalauslangan maailmanlaajuinen markkinakoko on liikevaihdossa mitattuna noin 470 miljoonaa euroa, ja osuutemme kattaa siitä tällä hetkellä keskimäärin noin 3%. Olemme agrialalla nyt 10 suurimman joukossa ja tulevan viiden vuoden päästä aiomme nousta kolmen suurimman joukkoon.

Globaalit jakelukanavamme kattavat jo yli 40 maata. Suurinta vientimme on maailman isoimpiin maatalousmaihin kuten Saksaan, Puolaan, Australiaan, USA:an ja Venäjälle. Kahdessa jälkimmäisessä on valtava kasvupotentiaali.

Tulevaisuuden kasvualueet sijaitsevat esimerkiksi Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa, jotka huomioimme jo nyt. Teemme investointeja, joiden tulokset näkyvät pidemmällä aikavälillä. Panostamme tulevaisuuteen kapasiteetin kasvattamisen myötä. Vaikka alalle on tullut kilpailevia rehun keruu- ja säilytysmenetelmiä, tulee paalaus säilyttämään asemansa maailmanlaajuisesti johtuen helppoudestaan, kestävyydestään ja loppukäyttäjän vähäisestä investointitarpeesta sekä eduista logistiikassa.

Kilpailuetumme perustuu kymmenien vuosien tiiviiseen verkostoyhteistyöhön globaaleilla markkinoilla, kestävään liiketoimintamalliin sekä vahvaan markkinatuntemukseen. Emme tee tätä maanviljelijänä toiselle, vaan vastuullisena menetelmä -ja teknologiaosaajana. Fokusoimme, jotta pystymme tekemään oman osuutemme entistä paremmin, kasvamaan yhtiönä ja auttamaan maataloustuottajia onnistumisessaan.