Etusivu / Sijoittajalle

Miksi sijoittaa Piippoon?

Olemme yksi maailman johtavista paalausverkkojen ja -lankojen valmistajista. Asemamme olemme saavuttaneet innovatiivisilla ratkaisuilla ja suoraselkäisellä toiminnalla. Näistä pidämme kiinni jatkossakin.

Ydinliiketoimintamme ovat paalausverkot ja paalauslangat. Olemme alan yksi johtavista toimijoista ja globaalit jakelukanavamme kattavat jo yli 40 maata. Tärkeimmät vientimaamme on maailman isoimpiin maatalousmaihin kuuluvat USA, Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Australia ja Brasilia. Meillä on useissa keskeisissä maissa pitkäaikaiset kumppanuudet ja hyvät kasvumahdollisuudet. Tulevaisuuden kasvualueet painottuvat yhä enemmän myös Eteläisen pallonpuoliskon alueelle, kuten Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan.

Teemme investointeja, joiden tulokset näkyvät pidemmällä aikavälillä. Panostamme tulevaisuuteen tuotteiden korkean toimintavarmuuden ja kapasiteetin kasvattamisen myötä. Vaikka alalle on tullut kilpailevia rehun keruu- ja säilytysmenetelmiä, tulee paalaus säilyttämään asemansa maailmanlaajuisesti johtuen helppoudestaan, kestävyydestään ja loppukäyttäjän vähäisestä investointitarpeesta sekä eduista logistiikassa.

Kilpailuetumme perustuvat kymmenien vuosien tiiviiseen verkostoyhteistyöhön globaaleilla markkinoilla, laadukkaisiin tuotteisiin ja kestävään liiketoimintamalliin. Olemme vastuullinen menetelmä- ja teknologiaosaajana ja fokusoimme toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteella. Näin toimimalla pystymme tekemään oman osuutemme entistä paremmin, kasvamaan kannattavasti ja auttamaan maataloustuottajia onnistumisessaan.