Etusivu / News / Piippo Oyj aloittaa yt-neuvottelut

Piippo Oyj aloittaa yt-neuvottelut

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj
Yhtiötiedote

Piippo Oyj aloittaa yt-neuvottelut

Piippo Oyj Yhtiötiedote 5.9.2018 klo 14:00

Piippo Oyj aloittaa 5.9.2018 yhteistoimintamenettelyn liittyen tuotannon mahdolliseen väliaikaiseen supistamiseen. Yhtiön valmistamien paalaustuotteiden toimituksiin on vaikuttanut heikentävästi maataloudessa vallitseva ankara globaali kuivuus. Tavoitteena on sopeuttaa tuotantoa vallitsevaan markkinatilanteeseen ja turvata toiminnan kilpailukyky sekä kannattavuus.

Kuluneen maataloussesongin olosuhteita voidaan pitää globaalisti hyvin poikkeuksellisina. Alkuvuonna yhtiö valmistautui toteutunutta huomattavasti suurempiin toimitusmääriin. Toiminnan sesonkiluontoisuuden vuoksi yhtiön toimitusmäärät ovat perinteisesti olleet huomattavasti pienemmät toisen vuosipuoliskon aikana ja tavaraa on tehty varastoon seuraavaa sesonkia varten. Varaston kasvattaminen tässä markkinatilanteessa ei ole perusteltua.

Yhtiö harkitsee tuotannon supistamista ja henkilökunnan lomauttamista enintään 90 päiväksi sekä väliaikaisia muutoksia henkilöstön työtehtäviin, työmenetelmiin tai töiden ja työtilojen järjestelyihin. Neuvotteluissa käydään läpi toimenpiteiden vaihtoehtoja ja mahdollisten lomautusten kesto tarkentuu neuvottelujen edetessä. Yt-neuvottelut koskevat kaikkia yhtiön henkilöstöryhmiä pois lukien kuluttajaliiketoiminnan henkilöstö.

PIIPPO OYJ

Lisätietoja:
Piippo Oyj, toimitusjohtaja Jukka Keisanen, puh. 043 218 1245
Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 020 743 2790

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.piippo.fi

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, jonka päätuotteet ovat paalauslangat ja -verkot. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin