Etusivu / News / Piippo Oyj on päässyt sovintoon sisäisen tarkastuksen perusteella esittämistään korvausvaatimuksista

Piippo Oyj on päässyt sovintoon sisäisen tarkastuksen perusteella esittämistään korvausvaatimuksista

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj on päässyt sovintoon sisäisen tarkastuksen perusteella esittämistään korvausvaatimuksista

Piippo Oyj Yhtiötiedote 26.6.2019 klo 18:00

Piippo Oyj:n yhtiökokous on 4.4.2018 päättänyt, että Piippo Oyj:n entiselle toimitusjohtajalle Kari Hirvoselle ei myönnetä vastuuvapautta 31.12.2017 päättyneeltä tilikaudelta. Asian selvittämiseksi yhtiössä on tehty sisäinen tarkastus, jonka jälkeen yhtiö on esittänyt Hirvoselle 7.1.2019 yli 700.000 euron suuruisen vahingonkorvausvaatimuksen.

Yhtiö on käynyt asiamiehensä välityksellä sovintoneuvotteluita Kari Hirvosen asiamiehen kanssa. Sovintoneuvottelut ovat koskeneet yhtiön Hirvoselle esittämiä vaatimuksia sekä Hirvosen yhtiölle esittämiä vaatimuksia. Asiassa on päästy 26.6.2019 kokonaissovintoon oikeudenkäynnin välttämiseksi. Hirvonen suorittaa yhtiölle kertakaikkisena korvauksena 132.070 euroa ja Hirvonen on luopunut kokonaisuudessaan kaikista yhtiötä vastaan esittämistään vaatimuksista. Korvauksen suorittamisen jälkeen yhtiöllä ei ole vaatimuksia Kari Hirvosta kohtaan. Asian sopiminen tai sisäisessä tarkastuksessa esiin tulleet seikat eivät muuta yhtiön aiemmin ilmoittamaa arviota yhtiön taloudellisen tilan lähitulevaisuuden kehityksestä tai näkymistä.

Piippo Oyj
Hallitus

Lisätietoja: Piippo Oyj, toimitusjohtaja Jukka Keisanen, puh. +358 43 218 1245
Hyväksytty neuvonantaja: Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, puh +358 40 555 4727

Jakelu
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.piippo.fi

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, jonka päätuotteet ovat paalausverkot ja -langat. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin