Etusivu / News / Piippo Oyj päättää lankatuotannon strategisen arvioinnin ja muutosneuvottelut

Piippo Oyj päättää lankatuotannon strategisen arvioinnin ja muutosneuvottelut

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj on päättänyt lankatuotannon strategisten vaihtoehtojen arvioinnin ja koko yhtiötä koskevat muutosneuvottelut. Muutosneuvotteluiden piiriin kuului yhteensä 80 henkilöä.

Yhtiö on päättänyt lopettaa paalaus- ja kaapelilankatuotannon Outokummun tehtaalla ja keskittyy jatkossa paalausverkkojen valmistukseen. Yhtiö jatkaa paalaus- ja kaapelilankatuotteiden myyntiä ja hankkii myymänsä lankatuotteet erikseen valituilta alihankintakumppaneilta. Lisäksi yhtiö on päättänyt siirtää tytäryhtiö Manilla Oy:n toiminnot yhteisiin toimitiloihin emoyhtiön kanssa ja ulkoistaa Manilla Oy:n varastotoiminnot emoyhtiölle.

Päätetyistä toimenpiteistä johtuvat henkilöstövähennykset koskevat yhteensä 25 henkilöä ja olennaiset työsuhteen muutokset 3 henkilöä. Päätetyt toimenpiteet toteutetaan vuoden 2024 loppuun mennessä.  Yhtiö perustelee muutosneuvotteluiden pohjalta tehtyjä päätöksiä taloudellisilla ja tuotannollisilla sekä uudelleenjärjestelyihin liittyvillä syillä.

 

 PIIPPO OYJ

Yhteyshenkilöt

  • Mikko Anttila, Toimitusjohtaja, Piippo Oyj, +358 50 521 4011, mikko.anttila@piippo.fi
  • Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, Hyväksytty neuvonantaja, +358 40 555 4727

Tietoja julkaisijasta Piippo Oyj

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkko- ja paalauslankavalmistajista agriliiketoiminta-alueella. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin