Etusivu / News / Piippo Oyj päättää muutosneuvottelut

Piippo Oyj päättää muutosneuvottelut

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj on saanut päätökseen muutosneuvottelut, jotka koskivat yhtiön paalausverkkotuotantoa, kunnossapitoa ja tuotannon esimiehiä. Yhteensä muutosneuvotteluiden piiriin kuului 45 henkilöä. Yhtiö on päättänyt, että lomautukset tulevat koskemaan yhteensä kymmentä paalausverkko-osaston tuotantotyöntekijää ja neljää tuotannon esimiestä. Lomautukset tulevat kestämään tuotantotyöntekijöiden osalta 12 viikkoa/henkilö ja esimiesten osalta kolme viikkoa/henkilö. Kunnossapidon henkilöstöä ei lomauteta. Aikataulu, jolla toimenpiteet suoritetaan, on vuoden 2023 loppuun mennessä.

Yhtiö perustelee muutosneuvotteluiden pohjalta tehtyjä päätöksiä taloudellisilla ja tuotannollisilla syillä, jotka lopulta johtivat työntekijöiden lomautuksiin.

PIIPPO OYJ

Yhteyshenkilöt

  • Jukka Keisanen, Toimitusjohtaja, Piippo Oyj, +358 43 218 1245, jukka.keisanen@piippo.fi
  • Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, Hyväksytty neuvonantaja, +358 40 555 4727

Tietoja julkaisijasta Piippo Oyj

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkko- ja paalauslankavalmistajista agriliiketoiminta-alueella. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin