Etusivu / Ajankohtaista / Piippo Oyj päättää yt-neuvottelut

Piippo Oyj päättää yt-neuvottelut

Julkaistu
  • Ajankohtaista
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedote
Print – Piippo Oyj päättää yt-neuvottelutSource: Piippo Oyj

Piippo Oyj päättää yt-neuvottelut

Piippo Oyj                                  Yhtiötiedote 28.9.2018 klo 13:30

Piippo Oyj on aloittanut 5.9.2018 kaikkia henkilöstöryhmiä koskevat yhteistoimintaneuvottelut liittyen tuotannon tasapainottamistoimiin ja näistä aiheutuvaan tilapäiseen henkilöstön lomautustarpeeseen enintään 90 päivän ajaksi. Yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen 27.9.2018.

Yhteistoimintaneuvottelujen jälkeen Piippo Oyj on päättänyt lomauttaa työntekijät tuotannollisista ja töiden tilapäisestä vähenemisestä aiheutuneista syistä. Lomautusten kestot vaihtelevat työtehtävittäin 2 viikon ja 11 viikon välillä. Lomautukset toteutetaan loppuvuoden 2018 aikana ja ne koskevat yhtiön kaikkia henkilöstöryhmiä. Lomautusten aikana yhtiö turvaa perustoimintonsa, jatkaa yhtiön toimintojen kehittämistä ja tehostamista sekä lisää markkinointi- ja myyntiponnisteluja.

Kuluneen maataloussesongin olosuhteet olivat päämarkkina-alueillamme hyvin poikkeukselliset. Yhtiö oli varautunut ensimmäisen vuosipuoliskon aikana suurempiin toimitusmääriin. Varaston kasvattaminen tässä markkinatilanteessa ei ole perusteltua. Toiminnan kausiluontoisuuden vuoksi yhtiön tuotteiden toimitusmäärät ovat perinteisesti olleet huomattavasti pienemmät toisen vuosipuoliskon aikana ja tavaraa on tehty valmiiksi varastoon seuraavaa sesonkia varten.


PIIPPO OYJ


Lisätietoja:      Piippo Oyj, toimitusjohtaja Jukka Keisanen, puh. 043 218 1245

Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 020 743 2790


Jakelu:              NASDAQ OMX Helsinki

                          Keskeiset tiedotusvälineet

                          www.piippo.fi


Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, jonka päätuotteet ovat paalauslangat ja -verkot. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla.Takaisin uutisiin