Etusivu / News / Sisäpiiritieto: Piippo Oyj käynnistää muutosneuvottelut

Sisäpiiritieto: Piippo Oyj käynnistää muutosneuvottelut

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj käynnistää muutosneuvottelut, jotka koskevan yhtiön paalausverkkotuotantoa, kunnossapitoa ja tuotannon esimiehiä. Yhtiö harkitsee muutoksia taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla, jotka voivat johtaa työntekijöiden lomautuksiin. Muutosneuvotteluiden piiriin kuuluu yhteensä 45 henkilöä.

Yhtiöllä on olemassa nykyiseen kysyntään nähden korkea valmistuotevarasto. Yhtiön tavoitteena on ollut korvata Venäjän ja Ukrainan markkinoiden jättämää muilla markkinoilla. Myös kulunut sesonki on ollut toimialalla yleisesti haasteellinen ja kysyntä on jäänyt alle odotusten. Yhtiö arvioi, että markkinaosuuksien kasvattaminen ja uusien markkina-alueiden avaaminen tulee tapahtumaan aiemmin odotettua hitaammin.

Arvioidut lomautukset voivat kestää enintään 12 viikkoa/henkilö. Alustava arvio aikataulusta, jolla toimenpiteet suoritetaan, on vuoden 2023 loppuun mennessä. Edellä kerrotut arviot voivat tarkentua neuvottelujen aikana edellä mainituissa rajoissa.

PIIPPO OYJ

Yhteyshenkilöt

  • Jukka Keisanen, Toimitusjohtaja, Piippo Oyj, +358 43 218 1245, jukka.keisanen@piippo.fi
  • Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, Hyväksytty neuvonantaja, +358 40 555 4727

Tietoja julkaisijasta Piippo Oyj

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkko- ja paalauslankavalmistajista agriliiketoiminta-alueella. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin