Etusivu / News / Sisäpiiritieto: Piippo Oyj käynnistää muutosneuvottelut

Sisäpiiritieto: Piippo Oyj käynnistää muutosneuvottelut

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj käynnistää koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut. Yhtiö harkitsee muutoksia taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla, jotka voivat johtaa työntekijöiden irtisanomisiin, lomautuksiin, osa-aikaistamiseen tai työsuhteen ehtojen muuttamiseen sekä toimintojen ulkoistamiseen toiselle osapuolelle.

Yhtiöllä on olemassa nykyiseen kysyntään nähden korkea valmistuotevarasto. Venäjän liiketoimintojen merkittävä väheneminen vaikuttaa negatiivisesti yhtiön toimintaan. Yhtiön tavoitteena on ollut korvata Venäjän ja Ukrainan markkinoiden jättämää muilla markkinoilla. Markkinaosuuksien kasvattaminen ja uusien markkina-alueiden avaaminen tulee tapahtumaan aiemmin odotettua hitaammin.

Arvioitu kokonaisvähentämistarve on enintään 22 henkilötyövuotta/henkilöä. Arvioidut lomautukset voivat kestää enintään 16 viikkoa/henkilö. Arvio aikataulusta, jolla toimenpiteet suoritetaan, on vuoden 2023 loppuun mennessä. Edellä kerrotut arviot voivat tarkentua neuvottelujen aikana edellä mainituissa rajoissa.

Yhtiö on aiemmin arvioinut, että liikevaihto ja liiketulos tulevat laskemaan vuonna 2023 huomattavasti edelliseen tilikauteen verrattuna.

PIIPPO OYJ

Yhteyshenkilöt

  • Jukka Keisanen, Toimitusjohtaja, Piippo Oyj, +358 43 218 1245, jukka.keisanen@piippo.fi
  • Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, Hyväksytty neuvonantaja, +358 40 555 4727

Tietoja julkaisijasta Piippo Oyj

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkko- ja paalauslankavalmistajista agriliiketoiminta-alueella. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin