Etusivu / News / Sisäpiiritieto, tulosvaroitus: Piippo Oyj päivittää arviotaan lähitulevaisuuden kehityksestä

Sisäpiiritieto, tulosvaroitus: Piippo Oyj päivittää arviotaan lähitulevaisuuden kehityksestä

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Venäjän liiketoimintojen merkittävä väheneminen tulee vaikuttamaan negatiivisesti sekä yhtiön liikevaihtoon että liiketulokseen päättyneeseen tilikauteen verrattuna erityisesti kuluvan tilikauden jälkimmäisellä vuosipuoliskolla. Vaikutus tulee olemaan yhtiölle huomattava.

Yhtiön tavoitteena on ollut markkinaosuuksien kasvattaminen perinteisillä ja uusilla markkina-alueilla. Tavoitteena on ollut korvata Venäjän ja Ukrainan markkinoiden jättämää. Markkinaosuuksien kasvattaminen ja uusien markkina-alueiden avaaminen tulee tapahtumaan aiempaa odotettua hitaammin.

Yhtiö oli aiemmin arvioinut liikevaihdon pysyvän lähes ennallaan ja liiketuloksen pysyvän voitollisena tilikaudella 2023.

Yhtiö on päivittänyt arviotaan lähitulevaisuuden kehityksestä, jonka mukaan koko tilikauden 2023 liikevaihto ja liiketulos eivät yllä päättyneen tilikauden tasolle vaan tulevat laskemaan huomattavasti.

PIIPPO OYJ

Yhteyshenkilöt

  • Jukka Keisanen, Toimitusjohtaja, Piippo Oyj, +358 43 218 1245, jukka.keisanen@piippo.fi
  • Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, Hyväksytty neuvonantaja, +358 40 555 4727

Tietoja julkaisijasta Piippo Oyj

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkko- ja paalauslankavalmistajista agriliiketoiminta-alueella. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin