Etusivu / News / Uusi Piippo Hybrid Edge Master – Paali kerrallaan parempi maailma

Uusi Piippo Hybrid Edge Master – Paali kerrallaan parempi maailma

Julkaistu
  • Ajankohtaista
  • Lehdistötiedote
  • Medialle
  • Paalauslangat
  • Paalausverkot
  • Tukipalvelut
  • Tuotteet


Me Piipolla teemme joka päivä töitä sen eteen, ettei yhtään rehua menisi hukkaan. Meidän ja tuotteidemme on oltava entistä vahvempia ja kestävämpiä, sillä vain siten pystymme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Tästä näkökulmasta on kunnia lanseerata markkinoille uusi premium-verkkomme Piippo Hybrid Edge Master. Tähän tuotteeseen kiteytyy tähän asti tekemämme työ: huippuominaisuudet huippuosaajien tekemänä. Tämä on myös samalla lupaus tulevasta: pyörän on pyörittävä, maatalouden on kehityttävä ja meidän löydettävä keinoja toimia entistä vastuullisemmin.

Uuden tuotteemme myötä saamme nostettua paalausverkkomme entistä korkeammalle tasolle ja samalla entistä kustannustehokkaammaksi: Hybrid Edge Master tarjoaa yli 10% paremman leviävyyden kuin standardiverkot.

Tasaisesti reunaan saakka yltävä verkko vähentää hävikkiä sekä takaa paremman säilyvyyden ja tiiviimmän paalin. Tällä vastataan moniin nykypaalauksen haasteisiin: reunoista vajaat paalit vievät enemmän tilaa, kuivalla ja kortisella rehulla vajaaksi jäänyt verkotus lisää riskiä käärintämuovin rikkoontumiseen, paaliin jäänyt tai sisään pääsevä ilma edesauttaa rehua pilaavien bakteerien toimintaa. Esteettistäkin merkitystä sillä on: särmikkäät ja sylinterin muotoiset paalit miellyttävät silmää.

Usein alallamme puhutaan tuotteista, prosessista ja korjuukoneketjusta. Haluamme tuoda keskiöön tärkeimmän eli korjattavan rehun. Rehuarvot ja paalattavan rehun säilönnällinen laatu ovat merkittävimmät tuotantotekijät maidon- ja lihantuotannossa. Tämä saa meidät kehittämään ja tutkimaan jatkuvasti uusia ratkaisuja – muttei koskaan varmuuden tai tehokkuuden kustannuksella.

Nuo kaksi arvoa ovat avainroolissa omassa toiminnassamme. Ennätyksellisen kuivan vuoden jälkeen ja tulevaisuuden haasteiden näkökulmasta voimme sanoa, että paalausverkoilla ja paalauslangoilla tulee olemaan yhä suurempi rooli paalausprosessin onnistumisessa. Vain hyvin säilynyt sato tuottaa tuloksia, joita maailma tarvitsee.

Siksi se mitä tehdään, on pystyttävä tekemään entistä varmemmin ja tehokkaammin. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat premium-verkkojemme vaikutukset: ne takaavat enemmän metrejä –  ja se tarkoittaa vähemmän rullia, vähemmän pakkausjätettä ja pienemmät rahtikulut. On selvää, että tästä hyötyvät kaikki.

Takaisin uutisiin