Etusivu / Sijoittajalle / Toimitusjohtajalta – arkisto

Entistä vahvemmin ja kestävämmin

I knew immediately that things had to change. I was standing in the middle of a field in Southern Sweden next to a local farmer’s John Deere baler, finding myself unable to sufficiently help with a net wrap’s feeding problem. Before I took up my position as managing director, I was a sales rep, travelling across the country, just as on the day I refer to above. I had worked at Piippo for years, growing within the company and being given an increasing amount of responsibility.

Peltopäiviä ja asiakastapaamisia oli siis paljon takana, ja meillä oli kaikki tarvittava aina markkinoiden innovatiivisimmista tuotteista lähtien. Mutta tuossa hetkessä tiesin, että meidän piti työntää kädet syvemmälle multaan ja mennä vieläkin lähemmäs asiakasta sekä palvella häntä silloin kun apua tarvittiin. Tuosta päivästä lähtien olemme vahvistaneet teknistä tukeamme ja fokusoineet strategisesti osaamistamme juuri siihen, minkä osaamme parhaiten: paalausverkkoihin ja -lankoihin. Tuotteiden toimimiseen kaikissa olosuhteissa ja kaikissa paalaimissa.

Loppujen lopuksi kaiken keskiössä ovat osaavat ihmisemme. Ne, jotka ovat tehneet tätä työtä kädet mullassa jo vuosia sekä heidän rinnallaan työskentelevät uudet tulokkaat. Tästä kaikesta syntyy oikea suunta tekemisellemme ja vahvalle kilpailukyvyllemme. Toimintavarmuus, kestävyys ja jatkuva kehittäminen ovat toimintamme kulmakiviä, joista emme anna jatkossakaan periksi.

Taustamme on perheyhtiössä ja jaamme arvomme ja pyrkimyksemme sitoutuneiden yhteistyökumppaneidemme kanssa – jotka hekin ovat usein perheyhtiöitä. Haluamme jatkossakin kehittää tätä alaa eteenpäin heidän kanssaan ja kasvaa yhdessä. Sen varaan on hyvä rakentaa. Meidän ja tuotteidemme on oltava entistä vahvempia ja kestävämpiä, sillä vain siten pystymme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Yhtään rehua ei saa mennä hukkaan.

Terveisin,

Jukka Keisanen
Toimitusjohtaja