Etusivu / Sijoittajalle / Toimitusjohtajalta – arkisto

Entistä vahvemmin ja kestävämmin

Tiesin heti, että asioiden täytyy muuttua. Seisoin Etelä-Ruotsissa keskellä peltoa paikallisen isännän John Deere -paalaimen vieressä, enkä pystynyt auttamaan riittävästi verkon syöttöongelman kanssa. Ennen toimitusjohtajuuttajani olin myyntipäällikkö ja kiersin ympäri maailmaa, niin kuin tuonakin päivänä. Olin työskennellyt jo vuosia Piipolla ja kasvanut talon sisällä, saaden yhä enemmän vastuuta.

Peltopäiviä ja asiakastapaamisia oli siis paljon takana, ja meillä oli kaikki tarvittava aina markkinoiden innovatiivisimmista tuotteista lähtien. Mutta tuossa hetkessä tiesin, että meidän piti työntää kädet syvemmälle multaan ja mennä vieläkin lähemmäs asiakasta sekä palvella häntä silloin kun apua tarvittiin. Tuosta päivästä lähtien olemme vahvistaneet teknistä tukeamme ja fokusoineet strategisesti osaamistamme juuri siihen, minkä osaamme parhaiten: paalausverkkoihin ja -lankoihin. Tuotteiden toimimiseen kaikissa olosuhteissa ja kaikissa paalaimissa.

Loppujen lopuksi kaiken keskiössä ovat osaavat ihmisemme. Ne, jotka ovat tehneet tätä työtä kädet mullassa jo vuosia sekä heidän rinnallaan työskentelevät uudet tulokkaat. Tästä kaikesta syntyy oikea suunta tekemisellemme ja vahvalle kilpailukyvyllemme. Toimintavarmuus, kestävyys ja jatkuva kehittäminen ovat toimintamme kulmakiviä, joista emme anna jatkossakaan periksi.

Taustamme on perheyhtiössä ja jaamme arvomme ja pyrkimyksemme sitoutuneiden yhteistyökumppaneidemme kanssa – jotka hekin ovat usein perheyhtiöitä. Haluamme jatkossakin kehittää tätä alaa eteenpäin heidän kanssaan ja kasvaa yhdessä. Sen varaan on hyvä rakentaa. Meidän ja tuotteidemme on oltava entistä vahvempia ja kestävämpiä, sillä vain siten pystymme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Yhtään rehua ei saa mennä hukkaan.

Terveisin,

Jukka Keisanen
Toimitusjohtaja