Etusivu / News / Piippo Oyj:n investointi automaatioon on valmistunut

Piippo Oyj:n investointi automaatioon on valmistunut

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj

Yhtiötiedote

Piippo Oyj:n investointi automaatioon on valmistunut

Piippo Oyj Yhtiötiedote 5.1.2021 klo 14.00

Piippo Oyj:n noin 0,5 miljoonan euron investointi paalauslankatuotannon automaatioon ja robotiikkaan on valmistunut Outokummun tehtaalla. Investoinnin tavoitteena on parantaa tuottavuutta sekä kilpailukykyä pääliiketoiminta-alueella.

”Paalauslankatuotannon investoinnin viimeisin vaihe valmistui hieman alkuperäistä aikataulua myöhemmin, johtuen viivästyksistä toimituksissa. Olemme aloittaneet tuotantotyöntekijöiden rekrytoinnit ja koulutukset, tulemme kasvattamaan tuotantomääriä alkaneen sesongin aikana”, Jukka Keisanen kertoo.

Yhtiön valmistamista agrituotteista noin 90 % viedään tällä hetkellä yli 40 maahan ja tuotteiden kysynnän nähdään jatkuvan hyvänä. Paalauslankatuotteita viedään aina Pohjoismaista Australiaan asti.

Investointi on osa vuonna 2017 alkanutta laajempaa investointihanketta, jota tuetaan Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan aluekehitysrahastosta.

PIIPPO OYJ

Lisätietoja:
Piippo Oyj, toimitusjohtaja Jukka Keisanen, puh. 043 218 1245
Hyväksytty neuvonantaja: Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, puh. 040 555 4727

Jakelu:
NASDAQ OMX Nordic
Keskeiset tiedotusvälineet
www.piippo.fi

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, jonka päätuotteet ovat paalausverkot ja -langat. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin