Etusivu / News / Sisäpiiritieto: Piippo Oyj päättää muutosneuvottelut

Sisäpiiritieto: Piippo Oyj päättää muutosneuvottelut

Julkaistu
  • Sijoittajalle
  • Yhtiötiedotteet


Piippo Oyj on saanut päätökseen koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut. Yhtiö on päättänyt, että työntekijöiden lomautukset tulevat kestämään 4-15 viikkoa/henkilö osastosta ja tehtävästä riippuen. Aiemmin yhtiö oli arvioinut, että lomautukset kestäisivät enintään 16 viikkoa/henkilö. Yhtiö on päättänyt, että irtisanomiset koskevat 5 henkilötyövuotta/henkilöä. Aiemmin yhtiö oli arvioinut, että kokonaisvähentämistarve olisi enintään 22 henkilötyövuotta/henkilöä. Aikataulu, jolla toimenpiteet suoritetaan, on tilikauden 2023 loppuun mennessä.

 Yhtiö perustelee muutosneuvotteluiden pohjalta tehtyjä päätöksiä taloudellisilla ja tuotannollisilla syillä, jotka johtivat lopulta työntekijöiden irtisanomisiin, lomautuksiin tai työsuhteen ehtojen muuttamiseen sekä toimintojen ulkoistamiseen toiselle osapuolelle.

PIIPPO OYJ

Yhteyshenkilöt

  • Jukka Keisanen, Toimitusjohtaja, Piippo Oyj, +358 43 218 1245, jukka.keisanen@piippo.fi
  • Sisu Partners Oy, Juha Karttunen, Hyväksytty neuvonantaja, +358 40 555 4727

Tietoja julkaisijasta Piippo Oyj

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkko- ja paalauslankavalmistajista agriliiketoiminta-alueella. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Liitteet

Takaisin uutisiin