Home / Piippo – integritet och dataskydd

Piippo – integritet och dataskydd

Vi respekterar din integritet.

Integritetspolicy

Ladda ner vår sekretesspolicy här (PDF)

Vadå kaka?

Kakor (cookies) är små texter från en besökt webbplats som webbläsaren sparar på användarens lokala enhet. Kakan lagrar unik men anonym data om användarens session (besök) på webbplatsen. Kakan lagrar data om användarens enhet och till exempel plats som operatören tillhandahåller. Kakan lagrar inte användarnas personuppgifter.

Varför använder webbplatsen kakor?

Det viktigaste skälet är användarupplevelsen. Med kakor kan vi analysera beteendet hos enskilda besökare och segment av besökare med hjälp av Google Analytics mätverktyg. Genom att analysera besöksdata kan vi förbättra användbarheten och innehållet på webbplatsen för att bättre möta dina behov.

Vi använder också kakor för att rikta in vår reklam och kommunikation. Ditt besök på vår hemsida berättar för oss vilken typ av målgrupp du representerar så att vi kan leverera bättre innehåll via digitala kanaler, t.ex. Google och Facebook.

Jag vill inte bli spårad. Vad kan jag göra?

Det är enkelt. Gå till webbläsarens inställningar och inaktivera kakor (cookies). Du kan göra det per sajt, eller så kan du inaktivera alla kakor. Kom dock ihåg att en del webbplatser behöver kakor för att fungera korrekt.